UW FINANCIËLE ADMINISTRATIE IN GOEDE HANDEN

Over de aanpak van Bigma Accountants

Bigma Accountants denkt als een ondernemer en is daarom de perfecte partner voor het midden- en kleinbedrijf. Van starters, zzp-ers, eenmanszaken, stichtingen, verenigingen tot ondernemingen met rond de 100 medewerkers. Wij hebben ruim 15 jaar ervaring in diverse branches. Ons team is breed onderlegd in allerlei disciplines en wij bieden altijd een persoonlijke aanpak. De communicatielijnen zijn kort en daarom werken wij efficiënt en snel.

Bigma Accountants bestaat uit een team met jarenlange ervaring in de accountancy, belastingen en administraties. Wij adviseren en ondersteunen ondernemers en particulieren op financiële en fiscale vraagstukken. Wij zorgen dat fiscale en financiële vraagstukken worden opgelost, maar liever denken wij pro-actief mee, zodat verstandig wordt omgegaan met financiële en fiscale uitdagingen. Al uw zaken zijn in deskundige handen en u hoeft zich geen zorgen meer te maken. Periodiek wordt u door ons geïnformeerd over de stand van zaken en u kunt zich dus richten op het ondernemen.

Bij al onze accountancy-diensten houden wij onze kernwaarden in het oog:

  • We laten ondernemers ondernemen door financieel werk uit handen te nemen

  • Wij hebben altijd grip op de cijfers

  • Elk project is maatwerk, we benaderen alles specifiek en persoonlijk

  • We hebben plezier met cijfers

  • Onze focus ligt altijd op de doelstellingen van onze klanten

Financiële cijfers en ondernemen samengevoegd

Het financiële geweten van de klant, zowel terugkijkend maar ook toekomstgericht. Waarbij continu wordt meegedacht met de ondernemer, zowel op het gebied van cijfers maar ook met de business, in de ruimste zin van het woord. Het voordeel hierbij is dat continu inzicht wordt verkregen in de actuele cijfers van de onderneming, waardoor analyses kunnen worden gemaakt tussen de actuele cijfers, budgetten en de prognoses. De ondernemer kan hierdoor direct inspelen op de huidige situatie en actieplannen opstellen om de doelstellingen te realiseren of de doelstellingen bij te stellen.

De wil om te verrassen

Het goede gevoel dat u ervaart, als een klant u een compliment geeft omdat u iets doet dat uw klant als positief verrassend ervaart. Wij zijn net als u ondernemer en vinden het ook leuk om zo’n moment bij u te creëren. Dat kan een spontane tussentijdse analyse van uw bedrijfscijfers zijn, onverwachte vragen in uw belang, een kopie van een krantenartikel aangaande uw markt of actueel fiscaal nieuws.

Kwaliteit tegen transparante kosten

Wij bieden u het beste van twee werelden: de charme van een administratiekantoor en de kwaliteit vergelijkbaar met die van een groot accountantskantoor. De specialisaties: fiscaal recht op alle gebieden, financieel advies, verzekeringsadvies, (register)accountancy, financieringsvraagstukken, inkomensplanning, enz. Doordat wij efficiënt en effectief werken met de modernste software en lage overheadkosten hebben, kunnen wij hoogwaardige dienstverlening verlenen tegen aanvaardbare kosten. Voor de start van de opdracht worden de werkzaamheden afgestemd en een vaste prijs afgesproken. Zodat de tarieven transparant zijn en  er achteraf geen discussie is over de kosten.

Praktisch, gericht op oplossingen en voorop in innovatie

Wij gebruiken ons boerenverstand en lossen vraagstukken stap voor stap praktisch op. Door gebruik te maken van innovatieve automatisering, zoals bijvoorbeeld de scan-en-herken-technologie voor inkoopfacturen, proberen wij uw administratie te vereenvoudigen. Zo heeft u meer tijd  om te ondernemen én heeft u direct inzicht in de financiële situatie van uw onderneming.

Plezier en enthousiasme

Ons motto is grip op financiën door plezier met cijfers en op die manier kunnen ondernemers zich focussen op hun doelstellingen. Wij doen ons werk met plezier en enthousiasme en dat vormt de basis voor een succesvolle samenwerking met u!

MAKKELIJK EN SNEL

Overstappen van accountant of boekhouder?

Start u net met uw onderneming en zoekt u een betrouwbare, deskundige en ervaren boekhouder? Bent u ontevreden over uw huidige accountant of administratiekantoor? Of werkt u al jaren met dezelfde accountant, maar denkt u dat u er meer uit kunt halen? U zoekt een accountant die meedenkt en kennis heeft van de markt, een accountant die degelijk advies geeft over uw onderneming, maar ook alles weet over bedrijfsadministratie én advies kan geven over uw persoonlijke financiële situatie? Dan wordt het tijd dat we eens vrijblijvend kennismaken!