UW FINANCIËLE ADMINISTRATIE VOLLEDIG OF GEDEELTELIJK UIT HANDEN

Accountancy en boekhouding voor bedrijven

De financiële administratie is belangrijk, maar kost veel tijd. U moet als ondernemer voldoen aan vele complexe wetten en regels. Wij ondersteunen u bij al uw accountancyvraagstukken zoals het opstellen van jaarrekeningen, adviseren bij BTW-vraagstukken, subsidie-aanvragen en financieringsaanvragen en het inrichten van uw administratie, waardoor u zich als ondernemer kunt richten op uw bedrijfsvoering.

Onze accountants kennen de markt en geven inzicht in uw bedrijfsvoering, waardoor u vooruit kunt kijken en goed onderbouwd financiële beslissingen kunt nemen. Wij doen meer dan alleen het samenstellen van uw jaarrekening of financiële rapportages. We denken graag proactief mee en geven advies wanneer er beslissingen moeten worden genomen.

Wij kunnen u o.a. van dienst zijn bij:

 • Opstellen jaarrekening

 • Advies BTW-, subsidie- en financieringsvraagstukken

 • Opstellen liquiditeitsbegroting

 • Tussentijdse financiële rapportages opstellen

Boekhouding

Uw gehele of gedeeltelijke administratie uitbesteden? Dat kan bij Bigma Accountants. Wij werken met de meest innovatieve software, waardoor de administratie geautomatiseerd kan worden. Wij werken online met u samen en zorgen zo dat uw cijfers actueel en inzichtelijk zijn. Op deze manier kunt u uw debiteuren makkelijk bewaken en weet u hoeveel BTW u moet betalen. Kortom, u bespaart tijd, u heeft meer rust in uw hoofd en u kunt de focus op het ondernemen houden.

 • U kunt in één oogopslag zien hoe uw organisatie ervoor staat

 • U werkt makkelijk samen met Bigma Accountants

 • Automatische bankkoppeling

 • Tijdbesparend

 • Volledig in de Cloud: 24/7 en overal ter wereld bereikbaar via het internet.

 • Eenvoudig facturen sturen en offertes maken

 • App voor smartphones en tablets

 • Online dashboard voor analyses en stuurinformatie

Boekhouding door Bigma Accountants
Jaarrekening controleren en opstellen

Jaarrekeningen opstellen

De jaarrekening geeft een jaarlijks overzicht van de financiële situatie van een onderneming. Het bestaat onder andere uit een balans en winst- en verliesrekening. Wij stellen graag de jaarrekening voor u op en verstrekken eveneens een samenstellingsverklaring. Wij denken met u mee en interpreteren de cijfers.

Daarnaast stellen wij graag tussentijdse rapportages en begrotingen voor u op en doen wij een liquiditeitsprognose.

Controllersmodule

Uw organisatie groeit en omdat er een andersoortige financiële expertise nodig is, heeft u eigenlijk behoefte aan een controller. U bent alleen nog niet zover dat u een controller fulltime in dienst kunt nemen. Speciaal daarvoor hebben wij een speciale module ontwikkeld, waarbij door ons periodiek controllerswerkzaamheden worden uitgevoerd in uw onderneming. Wij genereren niet alleen financiële gegevens, maar analyseren deze ook en geven adviezen. Wij adviseren u op het gebied van kostenbeheersing en bouwen interne controles en procedures voor u op. Uiteraard overleggen wij eerst met u welke controllerswerkzaamheden er uitgevoerd moeten worden en kunnen we de module desgewenst uitbreiden.

Tijdelijke controller van Bigma
finance as a service

Finance as a service

Heeft u tijdelijk extra financiële expertise nodig? Wat is fijner om geheel ontzorgd te worden op financieel en fiscaal gebied? Wij kunnen u deels of geheel ontzorgen: van de administratie, belastingaangiftes, debiteurenbeheer, periodiek inzicht in de cijfers tot en met het opstellen van de jaarrekening. Deze dienst bieden wij aan in een totaalpakket, dat helemaal wordt ingericht op uw behoeftes.

CFO as a service

Een CFO fulltime in dienst nemen is misschien voor uw MKB-onderneming nog een stap te ver. Maar heeft u wel behoefte aan een partner die als CFO meekijkt naar uw financiële vraagstukken, iemand die u laat zien wat de financiële effecten zijn van bepaalde beslissingen, uw groeiplannen in kaart brengt en liquiditeitsplanningen voor uw onderneming maakt? Dan bieden wij u CFO as a service: het financiële geweten van uw onderneming die terugkijkt, maar ook stratisch kijkt naar de toekomst. De CFO denkt continu mee op het gebied van finance, maar ook met het ondernemen in de ruimste zin van het woord.

MAKKELIJK EN SNEL

Werken met Bigma Accountants?

Start u net met uw onderneming en zoekt u een betrouwbare, deskundige en ervaren boekhouder? Bent u ontevreden over uw huidige accountant of administratiekantoor? Of werkt u al jaren met dezelfde accountant, maar denkt u dat u er meer uit kunt halen? U zoekt een accountant die meedenkt en kennis heeft van de markt, een accountant die degelijk advies geeft over uw onderneming, maar ook alles weet over bedrijfsadministratie én advies kan geven over uw persoonlijke financiële situatie? Dan wordt het tijd dat we eens vrijblijvend kennismaken!