ALTIJD INZICHT IN DE LAATSTE STAND VAN ZAKEN

Financiële administratie

De financiële administratie is een flinke klus. Het uitbesteden van uw administratie aan een accountant kan u veel opleveren. Door uw financiële administratie deels of geheel uit te besteden aan Bigma Accountants weet u dat uw administratieve processen goed geregeld heeft, beschikt u door ons online dashboard altijd over actueel inzicht in uw financiële administratie en belangrijker nog, kunt u zich volledig bezighouden met uw kernactiviteit.

Salarisadministratie en loonaangifte

U wilt als ondernemer doen waar u goed in bent. En dat is ondernemen. Maar als u personeel heeft aangenomen, moet u ook de salarisadministratie bijhouden en loonaangifte doen. Dit is een nauwkeurige en ingewikkelde taak. Onze medewerkers zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van salarisadministratie, loonstroken en sociale verzekeringen. Wij nemen deze taak dus graag gedeeltelijk of geheel van u over. U kunt dan rekenen op overzicht en kwaliteit.

salarisadministratie door Bigma Accountants
Dashboard met actuele bedrijfsinformatie

Bedrijfsinformatie

Financiële informatie om uw onderneming te sturen en vast te stellen of doelstellingen zijn behaald, is heel belangrijk. Een goed bijgewerkte administratie is dus onmisbaar. Hierdoor krijgt u grip op de cijfers en wordt het ondernemen leuk! Door het automatiseren van de administratie, kunt u realtime inzicht krijgen in de prestaties van uw onderneming. Dankzij ons online dashboard heeft u waar en wanneer u maar wilt alle actuele cijfers op een rij. Wij voorzien u van advies over hoe tot de meest efficiënte administratie te komen en desgewenst interpreteren wij de cijfers voor u.

Boekhouding

Uw gehele of gedeeltelijke administratie uitbesteden? Dat kan bij Bigma Accountants. Wij werken met de meest innovatieve software, waardoor de administratie geautomatiseerd kan worden. Wij werken online met u samen en zorgen zo dat uw cijfers actueel en inzichtelijk zijn. Op deze manier kunt u uw debiteuren makkelijk bewaken en weet u hoeveel BTW u moet betalen. Kortom, u bespaart tijd, u heeft meer rust in uw hoofd en u kunt de focus op het ondernemen houden.

  • U kunt in één oogopslag zien hoe uw organisatie ervoor staat

  • U werkt makkelijk samen met Bigma Accountants

  • Automatische bankkoppeling

  • Tijdbesparend

  • Volledig in de Cloud: 24/7 en overal ter wereld bereikbaar via het internet.

  • Eenvoudig facturen sturen en offertes maken

  • App voor smartphones en tablets

  • Online dashboard voor analyses en stuurinformatie

Boekhouding door Bigma Accountants